Shkarko pa pagesë video chat U LIVE falas

Ndiqni këtë udhëzues për të shkarkuar dhe instaluar U LIVE për Android, iOS ose PC.

Shkarkoni U LIVE për Android

Hapni faqen tonë të internetit në një nga shfletuesit e mbështetur të internetit. Ne ju rekomandojmë të përdorni Chrome. Mund të instaloni shfletues nga Google Play. Nëse jeni përdorues i Samsung ose Xiaomi, hapni faqen e internetit në një shfletues të paracaktuar.

Përditësoni shfletuesin tuaj të internetit në versionin e fundit për të siguruar përvojë më të mirë të aplikacionit.

Për një azhurnim, gjeni shfletuesin tuaj në Google Play dhe trokitni lehtë mbi butonin «Përditëso».

Shkarkoni U LIVE për iOS

Hapni këtë faqe në shfletuesin Safari. Takoni butonin «Ndaj» në shiritin e fundit të navigimit.

Në listën dropdown zgjidhni «Shtoni në Ekranin bazë». Pastaj trokitni lehtë mbi butonin Shto në dritaren që shfaqet.

Pas kësaj, aplikacioni do të shfaqet në ekranin fillestar të pajisjes tuaj.

Shkarkoni U LIVE për Windows

Hapni këtë faqe në shfletuesin tuaj Chrome.

Klikoni në shenjën plus në këndin e sipërm të djathtë dhe konfirmoni instalimin.

Menjëherë pas konfirmimit tuaj, aplikacioni do të hapet në një dritare të re. Do të duket ashtu si një faqe në internet. Për ta hapur atë përsëri përdorni ikonën e desktopit.