Fito para nga trafiku i kamerave në internet me U LIVE

Shkallëzoni të ardhurat tuaja të marketingut CPA me programin e bashkëpunëtorëve tanë pagë-për-shitje. Drejtoni përdoruesit në faqen ose aplikacionin tonë të ruletave të bisedave dhe fitoni para për blerjet e tyre.
{{alt_image-gallery-4}}

Rrjeti U LIVE CPA ju mundëson të fitoni para nga trafiku i takimeve, të rriturve dhe kamerave tuaja në një mënyrë më të zgjeruar. Ne punojmë në të gjithë botën dhe mbështesim 17 lokalizime për të rritur mbulimin tuaj. Vendosni një lidhje personale të filialit në faqen tuaj të internetit ose diku tjetër për të fituar fitim. Fitoni para për çdo blerje të bërë nga përdoruesit e fituar dhe për të ardhurat e krijuara nga transmetuesit dhe partnerët e referuar.

30%

të secilës blerje të bërë nga përdoruesit e referuar

10%

të të ardhurave të krijuara nga transmetuesit dhe partnerët e lidhur

Vendosni një bisedë LIVE në një faqe në internet

Vendosni ruletën tonë të bisedës live në faqen tuaj të internetit për të rritur kohën e banimit dhe për të rritur renditjen. Kjo është një mënyrë e thjeshtë për të fituar para nga faqet e internetit të takimeve / të rriturve pasi AdSense nuk lejon që përmbajtja e tillë të promovohet. Partnerët dhe webmasterët e palëve të treta, të cilët lejojnë bashkëpunëtorët tanë të futin bisedën e kamerave në burimet e tyre, do të marrin kushtet e njëjta të programit të bashkëpunimit. Vizitoni menunë e programit të filialeve në faqen e internetit ose në aplikacionin Android për të gjetur dhe kopjuar kodin e ngulitur.

{{alt_image-chat-4}}

Aftësitë ndër-platformë

Biseda e rastësishme U LIVE është në dispozicion në desktop, smartphone dhe tablet.

Përdorni çdo shfletues që ju dëshironi

Aplikacioni ynë i ruletave të bisedave funksionon shumë në të gjithë shfletuesit e njohur.

Nuk kërkohet instalim

Të gjitha tiparet janë të disponueshme menjëherë në shfletuesin, nuk keni nevojë të instaloni një aplikacion mobil ose madje edhe një shtesë të veçantë të shfletuesit.

Nuk kërkohet regjistrim

Ju nuk keni nevojë të regjistroheni dhe të konfirmoni emailin tuaj për të hyrë në U LIVE.

Paguajuni për vlerësimet e aplikacionit U LIVE

Ne jemi gjithmonë të lumtur që bashkëpunojmë me botuesit e rishikimit të aplikacionit dhe blogerët. Ne ofrojmë kushte të veçanta për pronarët e faqeve të internetit të njohura për të rritur. Ne mezi presim që të bashkëpunojmë me ju!

Na kontaktoni: [email protected]

{{alt_affiliate-mobile}}

Fito me lidhje të fuqishme bashkëpunëtore

Thjesht postoni lidhjen tuaj të bashkëpunimit personal kudo që mund të marrë trafik përkatës. Kostoja për sistemin e rrjetit të filialeve të shitjeve siguron që çdo blerje e bërë është një blerje e paguar.

{{alt_affiliate}}
{{alt_withdrawal-card}}
{{alt_withdrawal-card-mobile}}

Lehtë për t'u tërhequr

Përdorni shërbimet VISA, Mastercard, Paypal, Payoneer, Yandex, QIWI, SEPA, Bitsafe ose merrni një faturë për të tërhequr para.

Paratë e fituara mund t’i shpenzoni në një bisedë video.

Fto vajza që të bëhen transmetues të kamerave në internet

Partnerët e bashkëpunëtorëve U LIVE krijojnë fitime nga përdoruesit dhe transmetuesit. Vajzat tona të kamerave në internet vlerësojnë kushtet tona të shërbimit transparent, mjete monetare pa probleme dhe që ne nuk kemi periudha mbajtëse të bezdisshme për paratë e tyre. Përfitoni nga programi ynë i bashkëpunimit në Webcam duke ftuar transmetuesit që të bashkohen me ne. Merrni 10% të të ardhurave të krijuara nga secili nga transmetuesit e kamerave që ju referoni!

{{alt_image-private-call}}

Shkoni global me ne! Ne kemi lokalizuar produktin tonë në 17 gjuhë për të ndihmuar bashkëpunëtorët tanë të mbushin një vend specifik në treg dhe të bëjmë jashtëzakonisht mirë pa konkurrencë (ose kufijtë).

Fuqizoni fushatën tuaj të marketingut CPA me materialet tona të projektimit për të promovuar ruletë chat U LIVE në përputhje të plotë me identitetin e markës.

Banderolat

Logot

Video

Ngjitëse