Преземете видео разговор бесплатно

Следете го ова упатство за да преземете и инсталирате разговор за Android, iOS или компјутер.

Преземете за Андроид

Отворете ја нашата веб-страница во еден од поддржаните веб-прелистувачи. Препорачуваме да користите Chrome. Може да инсталирате прелистувачи од Google Play. Ако сте корисник на Samsung или Xiaomi, отворете ја нашата веб-страница во стандарден прелистувач.

Ажурирајте го вашиот веб прелистувач до најновата верзија за да обезбедите подобро искуство со апликацијата.

За ажурирање, пронајдете го прелистувачот во Google Play и допрете го копчето «Ажурирај».

Преземете за iOS

Отворете ја оваа страница во прелистувачот Safari. Допрете го копчето «Сподели» на долната лента за навигација.

download ulive chat for apple

Во паѓачката листа изберете «Додај на почетниот екран». Потоа, допрете го копчето Додади на прозорецот што се појавува.

download ulive chat for ios

После тоа, апликацијата ќе се појави на почетниот екран на вашиот уред.

Преземете за Windows

Отворете ја оваа страница во прелистувачот Chrome.

Кликнете на знакот плус во горниот десен агол и потврдете ја инсталацијата.

download ulive chat for windows

Веднаш по вашата потврда, апликацијата ќе се отвори во нов прозорец. Lookе изгледа исто како веб-страница. За да ја отворите повторно, користете ја иконата за работна површина.