Монетизирајте сообраќај на веб камера со U LIVE

Скалирајте ги приходите од вашата CPA маркетинг со нашата affiliate програма за плати-за-продажба. Возете корисници во нашата разговор рулет сајт или стан и да заработи пари за нивните купувања.

U LIVE CPA мрежата ви овозможува да го профитирате сообраќајот на вашиот датира, возрасни и веб-камера на посилен начин. Ние работиме ширум светот и поддржуваме 17 локализации за да го зголемиме вашето покривање. Поставете лична придружна врска на вашата веб-страница или на некое друго место за да остварите профит. Заработете пари за секое купување направено од стекнатите корисници и за приходот генериран од упатените радиодифузери и партнери.

30%

од секое купување направено од наведени корисници

10%

од приходите остварени од придружни радиодифузери и партнери

Ставете го U LIVE разговор на веб-страница

Вметнете го нашиот рулет за разговор во живо на вашата веб-страница за да го зголемите времето за престој и да ги зајакнете рангирањата. Ова е лесен начин за заработка на веб-страниците за датира / возрасни бидејќи AdSense не дозволува таквата содржина да се промовира. Партнери и веб-администратори од трети страни, кои им овозможуваат на нашите филијали да го вметнат нашиот разговор преку веб-камера на нивните ресурси, ќе ги добијат истите услови за придружна програма. Посетете го менито за придружна програма на веб-страницата или во апликацијата Android за да го пронајдете и копирате кодот за вградување.

Веб камера разговор кој може да ви помогне да заработат возрасни и датира сообраќај

Крос-платформски способности

Случаен разговор на U LIVE е достапен на десктоп компјутерите, паметните телефони и таблетите.

Користете кој било прелистувач што го сакате

Нашиот разговор рулет стан работи одлично во сите популарни пребарувачи.

Не е потребна инсталација

Сите карактеристики се достапни директно во прелистувачот, не треба да инсталирате мобилна апликација, па дури и специјална наставка за прелистувач.

Не се бара регистрација

Не треба да се најавувате и да ја потврдите вашата е-пошта за пристап до U LIVE.

Добијте плата за U LIVE коментарите на апликациите

Ние секогаш сме среќни што соработуваме со издавачи за преглед на апликации и блогери. Ние нудиме посебни услови за сопственици на популарни веб-страници за возрасни. Со нетрпение очекуваме да се здружиме со вас!

Контактирајте не: support@team.ulive.chat

Заработи со моќни affiliate линкови

Едноставно објавете ја вашата лична affiliate линк каде и да може да добие релевантен сообраќај. Филијалата мрежа систем за цена на продажба гарантира дека секое купено купување е платено купување.

Лесно се повлекува

Ние го натрупуваме процентот од цената на услугата во долари разменети на монети. $ 1 = 6000 монети.

За да подигнете паричен регистар во ePayments, создадете паричник Биткоин или Јандекс и добијте исплати во секое време.

Можете да потрошите заработени пари во видео разговор.

Поканете ги девојките да станат радиодифузери на веб-камери

Партнерите со партнерот U LIVE генерираат профит од корисниците и радиодифузерите. Нашите девојчиња во веб-камера ги ценат нашите транспарентни услови за услуга, безшевни пари за исплата и дека немаме досадни периоди за одржување на нивните пари. Искористете ја предноста на нашата програма за веб-камера со покана на радиодифузерите да ни се придружат. Добијте 10% од приходите генерирани од секој од радиодифузерите на веб-камерите што ги повикувате!

{{alt_private_desktop_image}}

Одете глобално со нас! Ние го локализиравме нашиот производ на 17 јазици за да им помогнеме на нашите филијали да пополнат специфична ниша на пазарот и да направат исклучително добро без конкуренти (или граници).

Оспособување на вашата КПД маркетинг кампања со нашите дизајн материјали за промовирање на U LIVE разговор рулет во целосна согласност со идентитетот на брендот.

Банери

Screenshots

Логос

Видео

Налепници