Споделете разговор 

U LIVE Chat - платформа за оние кои бараат забава и нови пријатели
Споделете алтернатива за разговор

Бесплатен разговор

U LIVE Chat е совршена алтернатива за Sharechat за да можете да пренесувате во живо и да споделувате фотографии и видеа со корисниците!

Не е потребно пријавување

Започнете инстант комуникација, без мачна регистрација. Корисниците не треба да ја вклучуваат камерата за да разговараат.

Заработете пари од вашето хоби

Заработете не само на преноси во живо, туку и на сите објавени содржини. Вашите фотографии и видеа, како и написите можат да генерираат дополнителен приход.

Придружете се на Сподели разговор

Искористете го максимумот од вашето време на U LIVE Chat со користење на интерактивни дејства за комуникација. Ова е најдобрата алтернатива на Sharechat за да ги зачините вашите разговори преку овие дејства. Надминете ја срамежливоста благодарение на нашата функционалност и комуницирајте удобно уште од првата минута.

Рулет за разговор

1500+ видео разговори во живо

Главната разлика помеѓу U LIVE Chat и Sharechat е количината на пренос во живо достапен во секое време од денот. Стотици девојки од различни земји од Азија, Европа, Африка и Америка поминуваат многу часови дневно во етер, чекајќи интересни корисници. Имате одлична шанса да ја импресионирате девојката што ви се допаѓа и да продолжите со комуникацијата во приватен разговор.

Видео разговор

Шера разговор

Имањето корисници од 150 земји е клучната разлика помеѓу U LIVE Chat и Sharechat. Ќе ви се заврти од бројот на интересни луѓе! Талентираните луѓе создаваат вистинска разновидност, така што секој корисник може да најде нешто вредно на платформата. Научете странски јазици, пишувајте статии, па дури и закажете состаноци - сето тоа е можно со U LIVE Chat.

Споделете разговарајте со девојки со камера

Започнете ја вашата работа за емитување веб-камера денес

Бидете дел од глобалната заедница. Само разговарајте со корисниците и заработете пари.