Full screen

Periskopi 

Mirësevini në U LIVE Chat - një komunitet video drejtpërdrejt
{{alt_image-gallery}}

Shkoni drejtpërdrejt, ndani fotografi dhe video

U LIVE Chat është alternativa perfekte e periskopit për ju që të transmetoni drejtpërdrejt dhe të ndani media të tjera me përdoruesit!

Nuk kërkohet regjistrim

Bisedën U LIVE , mund të shikoni çdo përmbajtje në mënyrë anonime dhe të regjistroheni vetëm kur dëshironi të postoni përmbajtjen tuaj

Bëni para nga hobi juaj

Ju mund të fitoni para për dashurinë tuaj për krijimin e përmbajtjes duke transmetuar dhe ngarkuar media përmes modelit tonë të pajtimit.

200+ afishe për çdo rast

Shfrytëzoni kohën tuaj në Bisedën U LIVE me afishe argëtuese për çdo gjendje shpirtërore dhe ngjarje. Kjo është alternativa më e mirë e periskopit për të nuhatur bisedat tuaja, personale dhe private, përmes këtyre afisheve argëtuese dhe emocionuese. Mirupafshoni bisedave tuaja të mërzitshme dhe bëhuni gati për disa biseda të mrekullueshme!

{{alt_woman-white-shirt}}

1500+ biseda live video

U LIVE Chat ju sjell alternativën më të mirë të transmetimit të drejtpërdrejtë të periskopit me platformën e saj ekskluzive të quajtur U LIVE. Ju mund të gjeni qindra transmetime dhe transmetime të drejtpërdrejta unike për dozën tuaj ditore të argëtimit! Përveç këtyre transmetimeve të pafundme të drejtpërdrejta, ju gjithashtu mund të eksploroni foto dhe video nga shumë krijues të përmbajtjes në Bisedën U LIVE .

{{alt_image-private-call}}

Bisedo me Boten

Me përdorues nga mbi 80 shtete, U LIVE Chat ju sjell mundësinë për të takuar njerëz të rinj nga e gjithë bota. Gjeni vajza të nxehta dhe krijoni miq të rinj në internet me bazën tonë të madhe të përdoruesve, në të gjithë botën. Ju mund të provoni aftësitë tuaja me vajza nga vende të ndryshme dhe të argëtoheni me ato që ju pëlqejnë më shumë!

{{alt_woman-black-shirt}}

Filloni punën tuaj të transmetuesit të kamerës tuaj sot

Thjesht bisedoni me përdoruesit dhe fitoni para. Nuk ka çështje burokracie ose tërheqje.