Алтернатива на перископ 

Добредојдовте на U LIVE Chat - видео заедница во живо
Алтернатива на перископ

Одете во живо, споделете слики и видео

U LIVE Chat е совршена алтернатива за перископ за да можете да пренесувате во живо и да споделувате други медиуми со корисниците!

Не е потребно регистрација

На U LIVE Chat, можете да гледате која било содржина анонимно и да се регистрирате само кога сакате да ја објавите вашата содржина

Заработете пари од вашето хоби

Yourубовта кон создавање содржина можете да ја заработите со стриминг и поставување медиуми преку нашиот модел на претплата.

200+ лепенки за секоја пригода

Искористете го максимумот од вашето време на U LIVE Chat со забавни налепници за секое расположение и настан. Ова е најдобрата алтернатива за перископ за да ги зачините вашите разговори, лични и приватни, преку овие забавни и возбудливи налепници. Кажете им збогум на вашите здодевни разговори и подгответе се за прекрасни разговори!

Рулет за разговор

1500+ видео разговори во живо

U LIVE Chat ви ја носи најдобрата алтернатива за пренос во живо за перископ со својата ексклузивна платформа наречена U LIVE. Можете да најдете стотици уникатни преноси во живо и преноси за вашата дневна доза на забава! Освен овие бескрајни преноси во живо, можете да истражувате и фотографии и видеа од многу создавачи на содржини на U LIVE Chat.

Видео разговор

Разговор со светот

Со корисници од над 80 земји, U LIVE Chat ви дава можност да запознаете нови луѓе од целиот свет. Најдете жешки девојки и склопете нови пријатели онлајн со нашата голема, светска база на корисници. Можете да ги испробате своите вештини со девојки од различни земји и да се забавувате со оние што најмногу ви се допаѓаат!

Камери девојки

Започнете ја работата со веб-радиодифузер денес

Само разговарајте со корисниците и заработете пари. Нема проблеми со бирократијата или повлекување.