Coomeet 

Bisedë video falas, bisedë e rastit video, kamera të drejtpërdrejta dhe më shumë. Çfarë është më mirë: Dhoma e bisedave me video Coomeet ose U LIVE?
{{alt_image-gallery}}

Takoni miq të mirë të vjetër ose argëtoni të rinj përmes bisedës falas

Biseda me video e Coomeet ka shumë funksione, por mungon në mënyrën e intuitivitetit dhe stilit.

Dhoma private, dhoma publike dhe ruletë bisede

U LIVE Chat është një alternativë e freskët e Coomeet, veçanërisht kur bëhet fjalë për ruletë, funksione, veçori dhe kamera në internet

Bisedë anonime me video

Askush nuk do ta gjejë emrin tuaj ose nuk do ta shohë fytyrën tuaj. Ju jeni të sigurt, jo si në videot e Coomeet.

Ngjitësa të stilit të lartë, rinor, elegant dhe të tjerë të mrekullueshëm

Edhe diapazoni i ngjitësve të Coomeet premium është i kufizuar. Insshtë e çmendur sa pak investojnë të gjitha këto platforma dhe aplikacione në afishe! Nëse jeni të lodhur nga i njëjti, i njëjti i moshuar, shikoni ngjitësit e Bisedës U LIVE . Partneri juaj i bisedës do t'i dojë ata, kjo nuk është nënvlerësim. Nuk ka asgjë për të mos dashur në lidhje me to, cilësinë e tyre dhe tërheqjen e tyre vizuale.

{{alt_woman-white-shirt}}

Një bisedë me video që më në fund mund ta shijoni

Sitet si Coomeet mendojnë se funksionet janë gjithçka dhe veçoritë e neglizhimit. Le të bëjmë bisedën e tyre me kamera në internet. Ka një ndërfaqe që nuk është veçse intuitive; edhe llafazat me përvojë ndonjëherë janë në humbje se si ta përdorin atë. Ç'është më e keqja, nuk ka kush të pyesë. Biseda U LIVE u jep përdoruesve të saj këshilla dhe këshilla se si të shfrytëzoni sa më shumë bisedën e saj të rastit me video.

{{alt_image-private-call}}

Bisedë live me kamerë në internet nga U LIVE Chat , lojtari më i ri në treg

Le të prezantojmë kamerën U Chat Live LIVE. A jeni njohur me Coomeet? Epo, kjo kamera në internet nuk është e ngjashme me Coomeet. 100shtë 100% e sigurt dhe private, duke ju lejuar të shijoni bisedat video në paqe. Ju mund të jeni nervoz para një bisede live me kamerë. Rreziku i dëgjimit të dikujt është shumë i tepërt.

{{alt_woman-black-shirt}}

Filloni punën tuaj të transmetuesit të kamerës tuaj sot

Thjesht bisedoni me përdoruesit dhe fitoni para.