Azar 

Mirë se vini në U LIVE Chat - bisedë me video për kërkuesit e takimeve
Alternativa e Azarit

Shkoni drejtpërdrejt, shpërndani foto dhe video

U LIVE Chat është një version më i mirë i video chat-it Azar, pasi është më i mirë për transmetim të drejtpërdrejtë dhe shkëmbim mediash me përdoruesit!

Nuk kërkohet regjistrim

Në U LIVE Chat nuk keni nevojë të regjistroheni për të parë përmbajtjen. Shikoni në mënyrë anonime çdo transmetim pa u shqetësuar për mbrojtjen e llogarisë.

Chatroulette e re

Këtu të gjithë mund të shpalosin krijimtarinë e tyre! Bisedoni me të huajt, shkruani artikuj, postoni foto dhe video të paharrueshme - e gjithë kjo është e disponueshme për çdo përdorues me disa klikime.

Aplikacioni Azar

Funksionaliteti i platformës nuk do të lejojë që edhe përdoruesi më kërkues të mërzitet. Ndryshe nga Azar, çdo përdorues ka akses në veprime interaktive që vajzave mund t'u kërkohet të kryejnë. Transmetimet publike dhe private janë gjithashtu të disponueshme dhe shikuesit nuk duhet të ndezin kamerën e tyre. U LIVE ChaT është biseda më e rehatshme edhe për përdoruesit më të turpshëm.

Chat ruletë

Bisedoni me botën

Me U LIVE Chat nuk do të keni kohë të mërziteni. Ndryshe nga video chat-i Azar, këtu mund të gjeni qindra transmetues nga vende të ndryshme dhe me përmbajtje të ndryshme. Mësoni rreth njerëzve të rinj përmes botimeve të tyre, mësoni gjuhë të huaja dhe bëhuni një version më i hapur dhe i shoqërueshëm i vetes.

Bisedë me video Azar

Shumë përmbajtje të dobishme

Janë përdoruesit dhe përmbajtja e tyre që e bëjnë këtë platformë unike. Ne arritëm të mbledhim njerëz krijues dhe interesantë nga 150 vende të botës dhe ata janë të gjithë gati të shprehen në mënyrë krijuese. Gjeni vajza të nxehta dhe bëni miq të rinj në internet me bazën tonë të madhe të përdoruesve. Shfrytëzojeni sa më shumë kohën tuaj duke mësuar për kulturat e vendeve të tjera dhe duke praktikuar gjuhë të huaja me folësit amtare.

Vajzat e kamerave

Azar chat de video

Biseda video më e përshtatshme dhe e rehatshme për komunikim. Plotësoni anonimitetin dhe fokusohuni në përmbajtje cilësore.