Mjet webinar falas

Pritni një punëtori live dhe fitoni para për shikim. Postoni përmbajtje virale dhe ndërtoni audiencën tuaj.

U LIVE është një platformë popullore e transmetimit të drejtpërdrejtë për webinare dhe shfaqje interaktive. Shkoni live, ndani përmbajtje të shkëlqyeshme dhe fitoni para për shikime dhe kur dikush komenton në postimet tuaja.

Merrni sa më shumë që fitoni

Nuk aplikohen tarifa nga ju si krijues i përmbajtjes. Ne nuk i ndajmë të ardhurat tuaja me palët e treta.

ULIVE është ndër-platformë

Aplikacioni funksionon në të gjitha pajisjet: desktop, laptopë, tablet dhe smartphone. Arrijnë audiencën tuaj të synuar në mënyrë efektive!

250,000

Përdoruesit aktivë mujorë

+10%

Rritja e audiencës në muaj

$1600

Të ardhurat mesatare mujore nga pamjet e përmbajtjes

Kushtet ekskluzive për krijuesit e talentuar

Ne do të dyfishojmë gjithçka që fitoni në U ULIVE dhe do t'ju ofrojmë mbështetje nga zhvilluesit tanë - në rast se keni më shumë se 5000 abonentë në Twitch, YouTube, Facebook ose shërbim tjetër.

Thjesht na dërgoni lidhjen në faqen tuaj dhe ID ULIVE: hello@ulive.chat

{{alt_private_desktop_image}}

Të ardhura për minutë

Do të paguheni për çdo vizitor, edhe në një rrjedhë falas.

Rrjedha e shumëfishtë

Kombinoni streaming ULIVE me shërbime të tjera.

Mblidhni donacione pa ndërmjetës

Ne lejojmë postimin e lidhjeve për shërbimet e dhurimit dhe kuletat elektronike për të marrë dhurime drejt nga përdoruesit.

Asnjë ndalim i përmbajtjes

Ne nuk ndalojmë lojëra dhe përmbajtje të nxehtë në transmetime. Ne thjesht krijojmë kufirin e vendit dhe moshës për poste të veçanta.

Ndani diçka të mirë me botën dhe paguani për të

Filloni me ndërtimin e audiencës tuaj. Publikoni së pari disa përmbajtje falas dhe të dobishme për t'u bërë popullor dhe për të rritur shikueshmërinë. Ndërveproni me audiencën tuaj. Shkoni drejtpërdrejt për të promovuar përmbajtjen tuaj dhe të fitoni para!

Pasi të ndërtoni një audiencë besnike, përpiquni të postoni diçka jashtëzakonisht të vlefshme për ta. Bëni atë të paguar për të rritur të ardhurat tuaja ose t'i ndani ato falas nëse audienca është mjaft e madhe.

{{alt_private_desktop_image}}

Rrjedha private live

Shko drejtpërdrejt dhe bëje private rrjedhën tënde për të shkëmbyer informacione të vlefshme. Paguajeni për çdo minutë të rrjedhës.

Paguaj për transmetuesin e shikimit

Ju jeni në gjendje të bëni një të ardhur pasive me një përmbajtje të vlefshme. Të gjitha videot dhe fotot ju sjell para, sa herë që shikohen.

Ndiqni skenarin

Ju mund të zgjidhni një nga paracaktimet dhe të veproni në përputhje me rrethanat gjatë transmetimit të drejtpërdrejtë. Të gjitha paravendosjet kanë një numër veprimesh unike të cilat ju duhet të bëni.

Donacione dhe dhurata

Përdoruesit kanë tendencë të falënderojnë drejtuesit më të mirë duke u dërguar atyre monedha.

Qëndroni të sigurt

Mbetet anonim

Ne as kërkojmë dhe as ndajmë të dhënat tuaja personale me palët e treta. Vetëm provoni se jeni tashmë 18 vjeç për të filluar të fitoni me ne.

Lista e zezë

Ndaloni vendet dhe rajone të veçanta për të parandaluar vëmendjen e padëshiruar.

Lehtë për t'u tërhequr

Ne mbledhim përqindjen nga çmimi i shërbimit në dollarë të këmbyer në monedha. 1 $ = 5000 monedha.

Përdorni shërbimet VISA, Mastercard, Bitcoin, SEPA, Bitsafe ose merrni një faturë për të tërhequr para.

Ju mund t'i shpenzoni paratë e fituara në një bisedë video.

Ndani përmbajtje të shkëlqyeshme me botën

U LIVE mbështet 12 gjuhë deri më tani (më shumë gjuhë për t'u mbështetur). Aplikacioni përdoret në 251 vende.

Gjuhët e mbështetura:

Anglisht, gjermanisht, frëngjisht, spanjisht, çek, rusisht, turqisht, japonisht, hebraisht, arabisht, italisht dhe holandisht.

Përkthim automatik

E gjithë përmbajtja e shkruar që ju dhe përdoruesit tuaj prodhoni përkthehet automatikisht. Ju lehtë mund të komunikoni me përdoruesit pa ditur ndonjë gjuhë të huaj.

Filloni transmetimin tuaj të parë live tani, është e lehtë!

  1. Regjistrohu si nikoqir - është e lehtë!

  2. Drejtoni punëtori falas dhe klasa master për të ndërtuar audiencën tuaj

  3. Publikoni përmbajtje të vlefshme dhe bashkëveproni me audiencën tuaj