Бесплатна алатка за вебинар

Домаќин работилница во живо и заработете пари по преглед. Објавувајте вирусна содржина и градете ја вашата публика.
blonde girl with notebook

U LIVE е популарна платформа во живо за веб-конференции и интерактивни емисии. Одете во живо, споделете одлична содржина и заработувајте пари по прегледи и кога некој ќе коментира за вашите објави.

amazing girls in chatroulette

Добијте онолку колку што заработувате

Не се наплатуваат такси за вас како креатор на содржини. Ние не ги споделуваме вашите приходи со трети страни.

ULIVE е крос-платформа

Апликацијата работи на сите уреди: работна површина, лаптопи, таблети и паметни телефони. Постигнете ја до вашата целна публика ефективно!

250,000

Месечни активни корисници

+10%

Раст на публиката месечно

$1600

Просечен месечен приход од прегледи на содржина

Добијте 100% приход од секоја претплата

Претплатата е начин за поддршка на авторот и за пристап до ексклузивни публикации и струи.

Кога корисникот потврдува платена претплата, тој прави фиксна месечна исплата. Системот на платени претплати не вклучува провизии, така што добивате 100% од сумата на претплатата.

online chat app for iosgirl in a videochat room

Зошто е ова профитабилно за авторите?

 • 100% плаќања без провизии

 • Исплата до 40 УСД месечно од една претплата

 • Флексибилно поставување на ниво

Зошто ова е задоволувачко за авторите?

 • Бонус: разговори со авто-преведувач

 • Бонус: брза претплата на неколку кликања

 • Повеќе од 10 начини на исплата (во зависност од вашата земја)

Зошто да изберете платена претплата?

 • Квалитетна HD содржина

 • Ангажирачки опис

 • Релевантни ознаки

Споделете нешто добро со светот и платете се за тоа

Започнете со градење на вашата публика. Објавете неколку бесплатни и корисни содржини прво за да станете популарни и да ја зголемите гледаноста. Интеракција со вашата публика. Одете во живо за да ја промовирате вашата содржина и да заработите пари!

Откако ќе изградат лојална публика, обидете се да објавите нешто исклучително вредно за нив. Направете го тоа платено за да ги зголемите вашите приходи или да ги споделите бесплатно ако публиката е доволно голема.

smiling girl in online video chatgirl stretching in oline stream

Приватни потоци во живо

Одете во живо и направете го вашиот прилив приватно за да споделите некои вредни информации. Платете се за секоја минута од потокот.

Плаќаат по радиодифузер за преглед

Вие сте во можност да остварите пасивен приход со вредна содржина. Сите видеа и фотографии ви донесуваат пари секој пат кога ќе се гледаат.

Следете го сценариото

Можете да изберете една од претходно наместените и да постапувате соодветно за време на преносот во живо. Сите поставени елементи имаат голем број на уникатни активности што треба да ги извршите.

Донации и подароци

Корисниците имаат тенденција да им се заблагодарат на најдобрите проследувачи испраќајќи им парички.

Остани безбеден

Останете анонимни

Ние ниту бараме ниту ги споделуваме вашите лични податоци со трети страни. Само докажете дека веќе имате 18 години за да започнете да заработувате со нас.

Црната листа

Забрани одредени земји и региони за да спречи несакано внимание.

Лесно се повлекува

Користете услуги VISA, Mastercard, Paypal, Payoneer, Yandex, QIWI, SEPA, Bitsafe или добијте фактура за да подигнете пари.

Можете да ги потрошите заработените пари во видео разговор.

Споделете одлична содржина со светот

U LIVE поддржува 12 јазици досега (повеќе јазици да бидат поддржани). Апликацијата се користи во 251 земја.

Поддржани јазици:

Англиски, германски, француски, шпански, чешки, руски, турски, јапонски, хебрејски, арапски, италијански и холандски.

Автоматски превод

Целата напишана содржина што вие и вашите корисници ја произведувате автоматски се преведува. Можете лесно да комуницирате со корисниците без да знаете странски јазик.

smiling girl in a red sweater

Започнете го вашиот прв поток во живо сега, лесно е!

 1. Пријавете се како домаќин - лесно е!

 2. Извршете бесплатни работилници и мастер класи за да ја изградите вашата публика

 3. Објавувајте вредна содржина и комуницирајте со вашата публика